Zorg

Voor veel verzorgingshuizen in de regio verzorgt het volledige textiel assortiment. U heeft de keuze om het linnen te kopen of te huren. Het is mogelijk om bed- en/of badlinnen te huren, waardoor u als instelling zelf niet hoeft te investeren. Een van de voordelen is dat u altijd een gegarandeerde voorraad heeft. Wij kunnen maar liefst drie keer per week langskomen, om het vuile wasgoed mee te nemen en de schone was te leveren. Het is onze zorg om rekening te houden met de strenge hygiëneregels voor de zorg.

Wassen is onze zorg!

Bedlinnen

Heeft u lakens, hoeslakens, matrasbeschermers, kussenslopen, dekbedden of zelfs complete bedden nodig? Wij regelen dit voor u. In het formaat en de kleur die u wenst. Omdat wij samenwerken met internationaal gerenommeerde fabrikanten, kunnen wij samen met u tot een gepaste oplossing komen om uw wensen in te vullen.

Badlinnen

Bent u opzoek naar washandjes, gastendoekjes, badlakens of handdoeken? Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste materialen, formaten en kleuren die bij uw instelling passen. Omdat wij samenwerken met internationaal gerenommeerde fabrikanten, kunnen wij samen met u tot een gepaste oplossing komen om uw wensen in te vullen.

Persoonsgebonden wasjes

Het is ons doel om u en uw cliënten te ontzorgen, daarom bieden wij een extra service aan. Wij kunnen persoonsgebonden wasjes voor uw cliënten wassen. De persoonsgebonden wasjes leveren wij op afdelingsniveau of op bewonersniveau.

Extra service

Al onze klanten hebben de mogelijkheid gebruik te maken van onze extra service. Zo kunnen wij u rolhanddoekautomaten, rolhanddoeken en schoonloopmatten leveren. U kunt deze opties kopen of huren. In overleg bezorgt en haalt onze chauffeur de rolhanddoeken en schoonloopmatten op.

Duurzaam wassen

Uw wens vervullen wij op een duurzame wijze en voldoen tevens aan de strengste milieueisen en normen. Wij beschikken over de nodige certificaten en hebben geavanceerde wasmachines. Onze machines hebben slechts 6 liter water per kilo was nodig, uw machine verbruikt gemiddeld 20 liter water. Daarnaast wordt het waswater bij Juliana hergebruikt en verwarmd op een energiezuinige manier