Stomerij

Bij ons kunt u terecht voor het reinigen van kostuums, colberts, pantalons, dekbedden, jurken, gordijnen, en zelfs tapijten. Wilt u iets laten reinigen en vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wilt u informatie over de prijzen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Dekbedden

Uw synthetische en donzen dekbed wassen is lastige klus die alleen met hoogwaardige apparatuur goed gedaan kan worden. In uw donzen dekbed zit huisstofmijt, daarom is het laten reinigen van het dekbed geen overbodige luxe. De professionele reiniging zorgt ervoor dat de inhoud van dons en veertjes schoon zijn. Onze machines hebben speciale programma’s die gericht zijn op diverse dekbedden. Door de snelle service kunt u uw dekbed snel afhalen.

Kleding

Vuil en vlekken worden zorgvuldig uit uw kleding verwijderd. De vlekken en het vuil wordt verwijderd met speciale reinigingsmethode. Deze methode is vriendelijk en tast de kleur en het textiel niet aan. Met de moderne apparatuur kunnen wij diverse soorten wol, polyester en zijde reinigen. U krijgt uw was gegarandeerd zonder krimp of ander vormverlies terug.

Kostuums

U wilt dat uw kostuum er altijd goed uitziet. Wasserij Juliana zorgt ervoor dat u een ongekreukt en vlekkeloos kostuum van ons terug krijgt. Wij stomen uw kostuum met geavanceerde machines. Ons advies is om uw pak of colbert om de 8 á 10 weken te laten stomen en in model te laten brengen.

Bedrijfskleding

Personeel in de horeca, garages, winkels, banken, zorgsector en service verlenende diensten worden steeds vaker uitgerust met representatieve kleding. Dit komt door de strenge regelgeving, voornamelijk op het gebied van hygiëne. Grote bedrijven besteden de kleding van hun personeel al langer uit aan professionele textielverzorgers. De laatste jaren zien wij ook steeds meer kleinere bedrijven. Het wassen van uw bedrijfskleding nemen wij graag van u over. Voor u een zorg minder, zodat u meer tijd heeft voor uw corebusiness.

Bruidsjurk

Vlekjes in uw bruidsjurk? Dan is stomen de beste optie! Het zelf wassen van uw bruidsjurk is risicovol. Bij ons is uw bruidsjurk in veilige handen, door jarenlange ervaring is bruidsjurken stomen voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen ervoor dat uw bruidsjurk er als nieuw uitziet. Natuurlijk kunnen wij ook de kleding van de bruidegom reinigen. Mocht uw kleding kapot zijn, kunnen wij ook reparaties uitvoeren.

Tapijt en vloerkleed

Na verloop van tijd stapelt vuil zich op in uw vloerkleed, dit is niet met een stofzuiger te verwijderen. Dit vuil is alleen met professionele stoomreiniging te verwijderen. U staat er versteld van hoe goed uw kleed er na een reiniging uit komt te zien.