Linnenverhuur

Wasserij en linnenverhuur Juliana is uw partner in de complete verzorging van het linnenpakket. Hotels, restaurants, bungalowparken, zorginstellingen en B&B is zomaar een kleine greep uit ons klantenbestand. Al onze klanten kunnen linnen huren (inclusief reiniging), kopen of eigen linnen laten reinigen. Wij werken niet met een poule, dit houdt in dat u altijd uw eigen linnen behoudt.

Ons uitgangspunt is een persoonlijke benadering
en dat maakt wasserij / linnenverhuur Juliana anders!

Bij ons staat kwaliteit van het linnengoed en service hoog in het vaandel. Wasserij en linnenverhuur Juliana is een familiebedrijf: wij werken intern met korte lijnen en hebben directe lijnen naar de opdrachtgevers. Ons uitgangspunt is persoonlijke benadering! En dat maakt wasserij/linnenverhuur Juliana anders.

Bij ons staat maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Wij voldoen aan de strengste milieueisen en beschikken over ISO 9001 en NEN 14065 certificaten. Verbruikt u zo’n 20 liter water per kilo, hebben onze machines slechts 6 liter water nodig per wasbeurt. De wasmachines hergebruiken het waswater en verwarmen het op een energiezuinige manier.