Nieuwste technologie binnen Wasserij Juliana

Wasserij Juliana heeft ruim 90 jaar ervaring in de sector en blijft groeien. Ontwikkelingen laten zien dat de klanten van Wasserij Juliana door de tijd heen meer wensen en behoeften krijgen. Waar vroeger één soort wasgoed werd geleverd, is er in de huidige situatie grote diversiteit. Klanten leveren wasgoed van verschillende soorten, maten en afmetingen. Om optimaal in te spelen op de veranderen wensen en behoeften van de klanten, heeft Wasserij Juliana besloten om de wasserij te versterken met een nieuwe innovatieve machine.

Jensen Variant 2000

De nieuwe machine van Wasserij Juliana is klantgericht. Klanten krijgen meer wensen en behoeften en willen het complete pakket laten wassen, drogen en strijken bij Wasserij Juliana. Om aan de wensen en behoeften van de klant te kunnen voldoen, heeft Wasserij Juliana de Jensen Variant 2000 aangeschaft. Deze veelzijdige machine kan grote en kleine stukken drogen en strijken. Met 2 verstelbare invoerstations is het mogelijk om de machine snel om te stellen en de wasproducten van de klant efficiënt en effectief te drogen, te strijken en op te vouwen.

Ook is het mogelijk om de invoerstations van de machine te combineren en op deze manier grote wasproducten wassen, drogen en strijken. Met het aanschaffen van de Jensen Variant 2000 is Wasserij Juliana klantgericht, effectief en kwalitatief snel.

Voordelen voor u als klant

Met de aanschaf van de nieuwe Jensen Variant 2000 Wasserij Juliana de was van de klant in een keer wassen, drogen, strijken en opvouwen. Door de gemakkelijk verstelbare invoerstations wordt de was van de klant kwalitatief snel en effectief gewassen en gedroogd. Deze technologie versneld het was proces, waarbij de klant de was snel kan terugverwachten. Ook voor spoedklusjes is de klant bij Wasserij Juliana aan het juiste adres.