Industrie

Bedrijfskleding uitzoeken is een uitdaging. Voldoet de kleding aan de veiligheidsvoorschriften? Zien uw medewerkers er representatief uit? Draagcomfort, veiligheid en uitstraling zijn onderdelen waar u rekening mee moet houden tijdens de aanschaf. Samen met u gaan wij opzoek naar een goede combinatie. Wasserij Juliana adviseert u conform hygi├źnecertificaat NEN 14065.

Ons uitgangspunt is een persoonlijke benadering
en dat maakt wasserij / linnenverhuur Juliana anders!

Bedrijfskleding Food-gerelateerd

Wilt u food-gerelateerde kleding kopen of huren? Dat is geen enkel probleem. Samen met u gaan wij persoonlijk op zoek naar de juiste werkkleding voor uw medewerkers. U kunt kiezen uit een ruim assortiment. Hierbij wordt u geadviseerd over het gebruik van bedrijfslogo of het labelen van namen van medewerkers. Wilt u volledig ontzorgd worden? Wij repareren en reinigen uw kleding niet alleen, maar wij plaatsen de bedrijfskleding ook weer terug in het kastje van uw medewerker.

Bedrijfskleding Industrie-gerelateerd

Wilt u industrie-gerelateerde kleding kopen? Persoonlijk gaan wij in samenwerking met u op zoek naar de juiste werkkleding voor uw medewerkers. Werkjassen, overalls, werkbroeken en stofjassen zijn een aantal producten die deze categorie aanbiedt. Bij het kiezen van de bedrijfskleding wordt u geadviseerd over het gebruik van bedrijfslogo of het labelen van namen van medewerkers. Wilt u volledig ontzorgd worden? Wij repareren en reinigen uw kleding niet alleen, maar wij plaatsen de bedrijfskleding ook weer terug in het kastje van uw medewerker.

Extra service

Al onze klanten hebben de mogelijkheid gebruik te maken van onze extra service. Zo kunnen wij u rolhanddoekautomaten, rolhanddoeken en schoonloopmatten leveren. U kunt deze opties kopen of huren. In overleg bezorgt en haalt onze chauffeur de rolhanddoeken en schoonloopmatten op.

Duurzaam wassen

Uw wens vervullen wij op een duurzame wijze en voldoen tevens aan de strengste milieueisen en normen. Wij beschikken over de nodige certificaten en hebben geavanceerde wasmachines. Onze machines hebben slechts 6 liter water per kilo was nodig, uw machine verbruikt gemiddeld 20 liter water. Daarnaast wordt het waswater bij Juliana hergebruikt en verwarmd op een energiezuinige manier.